Brodeeraus eli konekirjonta tarkoittaa kuvioiden, logojen tai merkkien ompelemista koneellisesti kankaaseen tai muuhun ommeltavaan materiaaliin. Muun muassa lippiksiin ja takkeihin saadaan brodeeraamalla erittäin tyylikkäitä merkkaustoteutuksia.

Brodeerausta  voidaan toteuttaa lähes kaikille materiaaleille ja valmiille tuotteille, kunhan tuote on pingotettavissa. Brodeeraamalla voidaan yksilöidä tuotteet ainutlaatuisiksi, erilaisten logojen, nimikointien ja kuvien avulla.  Brodeeraus hyvin tehtynä on tyylikäs, arvokkaan näköinen ja kestävä tapa yksilöidä tuotteita. Tikkien suunnalla saadaan tehostettua logon muotoja.

Brodeerausta voidaan toteuttaa lähes kaikille materiaaleille ja valmiille tuotteille, kunhan tuote on pingotettavissa. Brodeeraamalla voidaan yksilöidä tuotteet ainutlaatuisiksi, erilaisten logojen, nimikointien ja kuvien avulla.

Brodeeraus hyvin tehtynä on tyylikäs, arvokkaan näköinen ja kestävä tapa yksilöidä tuotteita.
Tikkien suunnalla saadaan tehostettua logon muotoja.

 
 

Aplikoinnilla tarkoitetaan brodeerausta, jossa osa logosta on kangasta. Parhaiten aplikointi toimii suurehkoissa kuvissa, joissa logossa on selkeä ja yhtenäinen pinta, joka tulisi ns. täyttää yhdellä värillä ja tällöin kangasta käyttämällä tulee samalla säästettyä tikkimäärässä ja sitäkautta myös hinta tulee materiaalikulusta huolimatta edullisemmaksi, kuin täyteen tikattu logo. Erityistä näkyvyyttä logolle saa käyttämällä aplikointikankaan asemasta 3M-heijastinkangasta, jolloin logo tuo heijastavuudellaan turvallisuusnäkyvyyttä esim. työvaatteen selkään.

 

– Minton tarjoaa tämän kaiken!

Ota yhteyttä ja laitetaan teidän yrityksen tai yhdistyksen tuotteet minttiin!